Commentaren

Koop gewoon een nieuwe, en voer de oude af. A-merk batterijen lekken eigenlijk nooit, tenzij je van die imitatie of neppers of goedkope Chinese gebruikt. Zelf een keer neppe Duracells gekocht zonder te weten in een winkelketen, zitten in die plastic bakjes ipv kartonnen verpakking.

Roest is gaan bloeden? Die lekkende vloeistof is een zuur en dat is beter om dat niet in je blote handen vast te pakken.

Wat is er mis met een nieuwe batterij kopen? Roest bij een batterij, is vaak al een teken van lekkage. Dat wil je toch echt niet in je ab.

Ja, vooral doen en weer hergebruiken, tof idee hoor! ????

Handige tip, ik vraag mij alleen af of dit niet ten kostte gaat van je a.b.

Je kan ze ook langs je bovenarm vegen!

mooi haar 😉 hoe heet deze style ?

Waarom zou ik dat doen. Ze zijn altijd leeg.

Roest lekt niet Zuur wel

Koop gewoon nieuwe bij de action??

Hoe dom hij lekt en is zuur . Afvoeren dus chemische afval.

Wat is een batterij?

2 dagen geleden

BNNVARA Kassa

Uit onderzoek van KPMG Nederland blijkt dat 98 procent van de Nederlanders op de hoogte is van het bestaan van de nieuwe privacyregels, Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wat die rechten praktisch inhouden is veel onbekender → http://bit.ly/privacyrechten

Poll: Heb jij weleens overwogen om je persoonsgegevens op te vragen of te laten verwijderen bij een bedrijf of organisatie?
... Zie meerZie minder

 

Commentaren

Ik had laatst mijn gegevens bij Bol.com opgevraagd. Maar Vara Kassa, ook al zouden die privacyregels niet aangescherpt zijn geworden, had ik dit toch wel gedaan. Ik ben tegenover mijn medemens nogal wantrouwend; terecht, want je kan niet iedereen vertrouwen en vooral bedrijven die ten kosten van jou willen verdienen, moet je oppassen, dus wil ik weten wat men achter mijn rug uitspookt. Maar ik heb dus dit weleens gedaan, misschien klop ik binnenkort ook wel bij jullie aan. Want wat doen jullie met mijn gegevens?

Ik zou het niet weten hoe ik dat moeten doen . Ik Ben wel voorstander van priv'e behouden van je gegevens , niemand heeft daar te zoeken of ze hebben niets aan mijn gegevens.. Maar ik heb gemerkt dat het niet klopt want ik wordt nog vaker gebeld door de product aanbieding. Ik heb al vaker gezegd ik doe daar niet mee , ik wil niet gebeld worden maar toch doen ze nog. Hoe kan dat ? de Bel me niet register toch niet gelukt dat ik niet meer gebeld wordt. Zoals vorige week ik ben weer gebeld door de TL2 voor aanbieding abonnement, terwijl ik allang geabonneerd ben. Ik neem aan dat de aanbieding wordt automatisch aan je abonnement gekoppeld zogenaamd goedkoper met bellen... Ik vind altijd lastig dat je nog gebeld wordt voor een aanbieding. Ik hoop dat dit opgelost wordt dat wij niet meer gebeld word door een bedrijf voor een aanbieding. Alvast bedankt dat mocht hier mijn mening laten horen.

Ze zijn ziende blind lezen doen ze niet.

Wat kun je doen om je veiligheid online flink te verhogen? Sterke wachtwoorden maken! Gebruik jij overal hetzelfde wachtwoord? Lees hier hoe je zelf een sterk wachtwoord maakt en praat mee!

bit.ly/Veilige-wachtwoorden-maken

 

Commentaren

juist minder van deze berichten waarin sommige mensen juist hun werkwijze prijs geven..

Ja dat lijkt mij ook beter verschillende wachtwoorden te gebruiken en geen één en een lange wachtwoord is beter dank je wel voor de goede tips ... ???

Een hacker weet toch niet of je een wachtwoordzin, lang wachtwoord of een kort wachtwoord hebt ? Wat maakt het dan uit ?

Je moet een boek maken met alle wachtwoorden maar als iemand het vind ben je alles kwijt, kunnen ze overal bij

Helpt allemaal niets. Privacyschending komt vooral vanuit de kant van de veiligheidsdiensten.

Whahahaha wat een onzin, Ook dat stomme gezeik van o.a. ING dat je je wachtwoord moet veranderen. En dan moet je minimaal 1 hoofdletter 1 cijfer en minimaal 8 karakters kiezen, dit maakt het alleen maar makkelijker want de eerste 7 karakters tellende combinaties worden al niet geprobeerd mocht je het willen raden. En dan nog na 3 keer fout is het account geblokkeerd. Er is NOOIT iemand in de buurt wanneer ik inlog op mijn ING, Dus niemand kan het weten. Niemand weet mijn login_naam bij de ING. Zo belangrijk allemaal maar je krijgt NOOIT een oproep om je pincode te veranderen. Waarvan de kans 90% groter is dat iemand die kan raden. Of heeft kunnen mee kijken in een onbewaakt moment. Want voor een Wachtwoord van 8 Karakters_leestekens heb je 8 x van a tot z / A tot Z 0 tot 9 en stuk of 20 leestekens. Terwijl je voor een 4 cijferige pincode maar 9999 combinaties hebt. Wanneer een site / dienst eisen gaat stellen aan de inhoud van het wachtwoord verklap je ook wat het NIET zou kunnen zijn. Want test1234 is het niet 🙂

Wachtwoorden bedenken die uit twee delen bestaan. Een openbaar deel dat je opschrijft en een geheim deel. Als je het wachtwoord nodig hebt moet je ze bijelkaar voegen en klaar!

Zou weinig mogelijk online doen. Maar helaas, tegenwoordig moet alles online. ??

Het wachtwoord van deze haatgenerator is; " ikdoemaarwat "

Het beste ww is een hele zin aan elkaar.

Roboform gebruiken... Werkt ?

Als hacker kom je er wel in hoor.

 

Commentaren

Het percentage is verdubbeld ? van wat naar wat? Van 1% naar 2%? Of van 10 naar 20%? En hoe zit dat t.o.v. het aantal verkochte scootmobielen?

De schijtlijster prijs zou eigenlijk al 10 jaar lang, elk jaar, naar Kassa moeten gaan. Als je op hun website n.l. maar enige vorm van kritiek uit over Kassa zelf word je bijdrage onmiddellijk gewist. Mocht je dan nog steeds kritiek hebben, of duidelijke vragen stelt word je zelfs geblokkeerd van de hele website!! Zo ook over de boodschappen prijzen test. Bijna 15 jaar was de uitslag van zo'n test eigenlijk bij voorbaat al bekend. De ALDI of de LIDL. Als steeds meer mensen vraagtekens gaan zetten bij deze test en zelfs vragen of KASSA betaald wordt door deze beide supermarkten (ALDI en LIDL zijn overigens 1 en dezelfde) werd je ook onmiddellijk geblokkeerd. Drie jaar gelden gebeurde er plotseling iets vreemds. Niet ALDI/LIDL won de test maar Jumbo. Had de kijker iets in de gaten? Teveel scherpe vragen van kijkers? In 3 jaar tijd won jumbo twee keer. Scheelde dit de kassa medewerkers in inkomen? Boze brieven van ALDI?LIDL?? En hoe gaat kassa dit oplossen? Heel simpel!! We kopen nu plotseling alleen nog maar biologisch produkten! Toen ik de deelnemende supermarkten zag wist ik al wie de winnaar zou worden. ALDI/LIDL Kassa had een formule gevonden waardoor de jaarlijkse bonus van dit bedrijf weer was veilig gesteld! Kan er ook niet een "grootste oplichters" prijs komen, Kassa? Want die schijtlijster winnen toch al elk jaar. PS ik wacht nog steeds op antwoord bij wie ik mijn verlies vergoed kan krijgen als je word opgelicht door de advocaten bureatjes waar KASSA je naar toe stuurt om je gelijk te halen. Twee stuks die KASSA dwingend adviseerde in de woekerpolis affaire. Betalen en nooit meer iets van gehoord. En in de loterij affaire is er ook maar 1 beter van geworden! Het door KASSA aanbevolen bureautje. Nooit meer iets van gehoord. Ik wacht op mijn geld en antwoord. Gaan jullie me nu hier ook blokkeren?

Iedereen die geen auto meer mag rijden krijgt gewoon een scootmobiel.... levensgevaarlijk....blik op oneindig en plankgas rijden ze door een voetgangersgebied of over de weg en slaan zonder te kijken links of rechts af. Ja dan is er niet gek dat er veel meer ongelukken gebeuren met een scootmobiel

Ik rij ook scootmobiel maar ik kan wel rijden en pas mij aan!! en ken de verkeersregels. Helaas weten veel fietsers en automobilisten en helaas de oudere scootmobielrijders ze ook niet. Ik moet elke dag een noodstop maken omdat er extra gas bij rotondes word gegeven, niet stoppen zebrapad en voetgangers en fietsers die oversteken zonder te kijken Oh en ik ben 34 niet alleen ouderen rijden in een scootmobiel

Of door andere weggebruikers die alle verkeersregels aan hun laars lappen.

Wat ik dus nog wilde zeggen. Ze kijken niet naar links en naar Rechts.

Kassa kennende: de schuld van de scooters. Men heeft nog nooit van zoiets als eigen verantwoordelijkheid gehoord bij dat programma.

Ik rij scootmobiel via wmo gekregen. Er zijn genoeg mensen die het zelf kopen mede door afwijzing wmo. Net als voor de auto hoort iedereen een rijbewijs te hebben voor scootmobiel. De meeste nemen geen les en zijn niet op de hoogte van de regels. Ik gelukkig wel.

Hahaha nou ligt echt aan de bestuurder hoor ....hier knallen ze door zonder op of om te kijken...levensgevaarlijk ze denken dat ze baas op de stoep en op de weg zijn

En ja hoor, de schuld wordt weer volledig bij de leveranciers neergelegd ??‍♂️

Mensen die een scootmobiel krijgen en zich aan de regels houden, net als ik kunnen door overige weggebruikers vrolijk van de weg gedrukt worden en op rotondes vaak geen voorrang krijgen. zoals zo vaak gebeurd. Verder mogen wij op stoepen in winkelcentra en winkels rijden. Fietsers fietsen door winkelcentra en over stoepen en dát mag níet! Zelfs brommers en bromscooters rijden door centra en over stoepen. Wij hebben deze scootmobiel als WMO-voorziening en is géén luxe, maar uiterste noodzaak?.

Een gewone scootmobiel gaat niet harder dan 13 km ...Het zijn vaak mensen met een handicap ..Beetje meer respect. .Ze zitten er niet voor de lol in ....En er zijn gemeenten waar er cursussen gegeven worden ..vrijwillig dat zouden ze verplicht kunnen maken

Ik gebruik zelf sinds mijn 39e een scootmobiel. Wat ik in het begin heel lastig vond, was dat als je wilt remmen/stoppen dat je dan de gashendel moet loslaten. Dat is totaal tegengesteld aan wat je intuïtief wilt doen: rem inknijpen en voeten op de grond..... Als dat voor mij als 39 jarige toen al lastig was, kan ik me levendig voorstellen dat dat nog veel lastiger is als je dat moet leren als je op leeftijd bent! Daarnaast valt het me op dat gemeenten (bij ons in elk geval) in dit opzicht niet echt maatwerk leveren. Of je nou oud of jong bent (en je met man en kinderen wilt fietsen): iedereen krijgt standaard een scootmobiel die twaalf km per uur kan. Ik denk dat dat voor ouderen al veel te snel is, voor mij was dat te langzaam en nu moet ik bijbetalen voor een snellere. Waar ik overigens prima mee overweg kan en me net zo goed gedraag als andere weggebruikers.

Er zijn ook een hoop scootmobiels bij gekomen dat is het logisch dat er meer ongelukken gebeuren en de ruimte is het zelfde.

probleem is dat je voor een bromfiets en soort examen moet afleggen om te laten zien dat je dr mee kan omgaan, voor scootmobielen is dat blijkbaar niet nodig, terwijl ze toch een gemotoriseerd voertuig bedienen en ze vaak niet eens weten hoe ze ermee moeten omgaan, en ze n iets weten van verkeersregels voor gebruik ervan op de openbare weg.

Volgende keer is de elektrisch fiets aan de beurt dan de voet ganger dat word binnen blijven

Beide,ten 1e de scootmobiels zijn erg snel,en o.m de reactie vermogen van ouderen is veel minder geworden.....

Veel mensen gaan scootmobiel gebruiken en hebben alleen hun leven lang gefietst,. Maar voor iedereen die een scootmobiel gaat rijden zou een cursus verplicht moeten zijn

Ze schreeuwen al jaren dat er zoveel ouderen zijn ( babyboomers ) dan is het toch logisch dat er meer scootmobielen komen ? Dus ook meer ongelukken.

Nederland heeft een nieuwtje om lekker te trappen. Nu is de scootmobiel en de berijder weer de zwarte piet. Ik gebruik al 20 jaar de scootmobiel. Nooit gekke dingen daarmee meegemaakt. Gewoon normaal doen met dat ding dan is er niets aan de hand. Blijf lekker doorkankeren Nederland.

Sommige scootmobiel rijders denken heer en meester te zijn.... ik moest maar half op de weg gaan staan wachten omdat zij met haar scootmobiel de stoep op moest.... het was een doorgaande weg en ik moest uit kijken wat er aan kwam.... no way dat ze daar rekening mee hield!

Er gelden duidelijke regels voor scootmobielers. Ff inprenten voordat je in zo’n ding gaat rijden. Heb ik wel gedaan, nooit problemen. Ik rijd erg defensief want je bent erg kwetsbaar. Wel word je af en toe letterlijk door automobilisten over het hoofd gezien.

Het lijkt me goed dat de andere lezers/schrijvers nog even nadenken als ze het hebben over 'ZE'. Ik voel me dus niet aangesproken.

Jongens er zijn geen 23 miljoen fietsers in Nederland... wel 23 miljoen fietsen misschien, maar jullie statistiek deugt niet.

Toen ik een scootmobiel kreeg van de wmo hebben ze eerst gekeken als ik de regels wel kon en ik was geslaagd dus het lig niet altijd aan de bestuurder van de scootmobiel ik zie ook brommers en fietsers die denken dat ze overal voorrang op hebben en automobilisten dus het is niet altijd de scootmobiel zo ook als beschreven wordt er zijn ook mensen die geen wmo scootmobiel hebben dus zelf kopen daar zit het ook

+ Meer commentaren

 

Commentaren

De vraag stellen aan een stel studenten, die interesseren zich toch heel niet in financiële zaken? Hoeveel 10 kratten bier kosten is veel interessanter!

De nieuwe generatie woekerpolissen in de maak.... Eigenlijk is het nooit gestopt... En de AFM od de Nederlandse Bank kijken de andere kant op... Met dank aan de incompetente neonaziliberalen, christenchriezels en pseudodemocraten

Weten ze zelf waarschijnlijk ook niet...

 

Commentaren

dat is om je in verwarring te brengen en dan denk je: het zal allemaal wel !!!

Inhoudsloos gebral van overgenivelleerde Tokkies. Laat die lui eens proberen om iets zinnigs uit te vinden in plaats van hun zinloze interessantdoenerij in die zogenaamde "financiële bijsluiters" te zetten.

Gewoon erop zetten, U als consument bent altijd de lul, betalen zal je.

Iedereen die de bijsluiter niet begrijpt zou zich dus moeten realiseren dat ze zo’n produkt niet moeten aanschaffen (en ook niet laten aansmeren door een ander).

De uitleg gezien, waarvoor dank. De opmerking dat de politiek zich hiermee beter kan bezighouden dan met pepernoten en zwart piet is voor mij onbegrijpelijk en buiten proportie. Misschien kan hij eea uitleggen in een volgende uitzending?

Wat doet die Autoriteit Financiële Markten eigenlijk? Zo'n dure club die geen toelichting/verantwoording wil geven. Laat Rutte ook eens deze club uitnodigen om over hun communicatie te praten.

Kun je daar brood van bakken?

Onbegrijpelijk 😉

Morgen Kassa kijken??

De doordeweekse break: het #RAADPLAATJE! Raad en maak kans op een BNNVARA notitieblok!

Wat is dit? Laat het weten in de comments hieronder.
Hint: het is een product uit Kassas biologische boodschappenmandje.

De winnaar wordt dinsdag 16 oktober bekendgemaakt.

 

Commentaren

Komen jullie nog eens een keer met serieuze prijzen? Wie wil er nou een notitieblok?

Lijkt mij een Grondel maar kan mij daar niets bij voorstellen qua BNNVARA Kassa

Alweer een reden om geen biologisch voer te kopen /eten

Zeekomkommer denk ik haha of een kikker

meteoriet

Een vis

Ik denk gedroogd fruit.

kandei klontje...

Wat het ook is , het ziet er onsmakelijk uit

Versuikerde dadel.

Een gedroogde dadel in een muesli met zaden, noten en fruit.

Is dit geen gedroogde rozijn in muesli mix?

oester!?

Een beschimmeld BNN VARA notitieblok.....dat is het ??

gedroogde pruim

Een gedroogde dadel?

Gedroogde dadel

Dadel, havermout en pompoen pitje

een rozijntje

Oester.

beschimmelde rozijn

roggebrood

Gedroogde rozijn

Brood

Kikker.

 

Commentaren

Arrogante kapitalistische nederlandse kutbedrijven !!! FOR FUCKS SAKE

Oplichters zijn het voor mijn geen tel2 waarom trappen de mensen daarin ik snap dat niet

Brian van Houten!!