2 dagen geleden

BNNVARA Kassa

? ???????? ?? ?????: ???? ?????????????????? ??? ??????????????

Als een medicijn heel goedkoop is, vallen de extra afhandelingskosten in verhouding hoger uit dan de medicijnprijs. Hoe zit dat? Verder hebben we het over de elektrische auto! → http://bit.ly/ElektrischeAuto

Like als je vanavond gaat kijken! (Y)
... Zie meerZie minder

 

Commentaren

Weer iets van onze roverheid, ons iets door de strot duwen waar we niet op zitten te wachten. Wat ook helemaal niet milieuvriendelijk is, omdat de stroom voor deze auto's door kolencentrales opgewekt moet worden omdat er anders geen stroom genoeg is. Vooral omdat we straks allemaal van het gas af moeten en stroom gaan importeren uit Duitse bruinkool centrales.

Waarom praat niemand over de lithium die zo'n batterij nodig heeft en waar het vandaan komt???? Neeee het is zo goed voor het klimaat die electrische auto's! Hypocriete leugenaars

Schoonste was LPG, maar ook dat werd hand en tand zwaar belast in dit land

Heel onduurzaam. Co2 voet is veel hoger dan een diesel op 700000 km. Ook het opwekken van stroom is niet duurzaam. Echt onzin. Maar we hebben deze auto helemaal niet nodig. Schoonste auto is waterstof. Electrisch rijden is alleen voor de rijken. En dan nog subsidie geven ook.

De waanzin van het Co2 verhaal! Electrische auto's waarvan maar 40% overblijft, die ze gekregen hebben uit het stopcontact. Waarvan de groene stroom zo zwart is als de nacht. Wind-energie draait namelijk op subsidie net als de electrische auto's. Bij windkracht 6 gaan ze pas daadwerkelijk wat opleveren, daaronder praat men van wiebelwind en moeten centrales bijdraaien! Waarbij men nu hout wil gaan verbranden, wat heel veel fijnstof opleverd! Bossen en weilanden met koeien weg voor windmolenparken. Klimaatmaatregels een vernietiging van ons milieu! Dag vogels,vleermuizen, vissen, dag boeren, dag vissererij, dag bloementelers, dag groentetelers, dus dag economie en dat voor iets wat niet amper gemeten kan worden en omstreden wordt door wetenschappers, die niet aan het woord gelaten worden. Centrales die naast de windturbines bij moeten staan! Te gek voor woorden. Angstzaaierijen door politiek, die kinderen de straat op laten gaan om te demonstreren. Straks kinderen die hierdoor in psychische problemen komen, waarbij ze niet terecht kunnen bij de psychische hulpverlening, want door bezuinigingen zijn hier lange wachtrijen.

Elektrisch rijden doe je op de kermis

Oja, en de rest van Europa? Die zij niet thuis. Graai graag Nederland staat weer voorop

Volk bestelen meer niet verdiend hebben de ouderen dit niet

Ik zag dat mijn berichtje weg was.. Nogmaals dan. Nu nog een keer een test maar nu met een caravan van 1300-1500 kg er achter. Deze groep wordt stelselmatig vergeten. Dit met een betaalbare auto van 40000-/- Ik wed dat jullie daar niets in kunnen vinden. Eeen hele bedrijfstak wordt door dit gedram stuk gemaakt, kapitaal vernietiging van al die aangeschafte caravans en het plezier van kamperen door 100 duizenden wordt ontnomen. Maar we kunnen natuurlijk altijd nog met het vliegtuig is een stuk schoner toch? Dus Kassa doe je best ik ben zeer benieuwd hoe en of jullie deze handschoen oppakken. O en nog even wat een stekkerauto aan de zonnepanelen wordt 's nachts NIET opgeladen en die sukkel van een stekkerauto lobby had het niet eens door. Kun je nagaan wat een kennis daar zit!

Niks beter juist nog slechter voor het milieu

Produceren kost 100.000 liter water per auto. Stroom is niet groen. Materialen voor accu's, ook probleem. Geweldig voor het milieu??? Niet dus. https://www.autoblog.nl/nieuws/het-enorme-probleem-van-lithium-en-accu-productie-109844

Hoelang gaan de accu s mee van de auto ? 8 jaar ? En is de auto dan eigenlijk total loss . Voor een auto van 25000 een goedkope auto gaat veel langer mee . Hoe moet iemand in de bijstand dat betalen . En bij brand koppeld de brandweer de accu los bij de gewonen auto ,wat een probleem is bij die moderne auto s. De auto s komen er aan verdienmodel ,palen worden geplaatst verdien model , en de prijs van stroom gaat omhoog verdienmodel , Kip ik heb je kan je plukken en je kiest er zelf voor . Het stroom halen we wel uit het buitenland waar de vervuiling dan is . Productie kolen rusland word meer dan verdubbeld . Wat correct is ? Zomaar wat zaken die ik heb opgevangen .

En wat moeten de mensen die met de caravan op pad zijn?

"Heel nederland moet aan de elektrische auto" Dus ook zij die geen behoefte aan een rijbewijs hebben, of daar voor afgekeurd zouden moeten worden, want blijkbaar moet heel nederland zo een wagen...

"Deze laadpaal is dus kapot".... Nee, helemaal niet! U heeft het gewoon verkeerd gedaan, mevrouw! Wat ze namelijk niet laten zien is dat ze eerst de pas tegen de lezer houdt, en daarna de stekker erin steekt. Zo gaan we lekker (FOUT) aan de haal met de publieke opinie... ?

Waar halen we geld vandaan voor een elektrische auto?

En dan al de accu's die overblijven nadat de electrische auto is afgeschreven

Schandalig eenzijdig verhaal weer. Kinderen die in armoede in de mijnen moeten werken

Ik moet helemaal niks, oké!!!

Kijk dan eens naar deze held: Wiebe Wakker! https://edition.cnn.com/2019/03/22/motorsport/electric-car-around-the-world-wiebe-wakker-spt-intl/index.html

Ze praten niet over auto's op waterstof laten rijden zoals in andere landen. Dát is zuiver. Maar dat willen ze in Nederland niet vanwege hun aandelen met Shell.

Zeker niet

Liever prive vliegtuig afschaffen van regering en aanverwanten bespaart veel meer

2 dagen geleden

BNNVARA Kassa

‣ ???????? ?? ?? ??????: ????? ?????? ?-????? ???? ????????? ???????

Ruud blijft mailtjes ontvangen van Tele2 Nederland op het e-mailadres van zijn overleden vrouw. De emoties lopen dan ook hoog op als Belbusboy Renze samen met Ruud verhaal gaat halen.

? Zaterdagavond is Kassa live om 19:05 op NPO 1.
... Zie meerZie minder

 

Commentaren

#GanietinzeemetTele2 Ook ik heb slechte ervaringen met Tele2. Tele2 is een prijsvechter en dat moet ergens door gecompenseerd worden. Lees mijn berichtgeving maar met deze hashtag.

Schandalige actie, Tele2. Ik wilde overstappen naar jullie, maar dat gaat niet door.

Tele 2....1 groot K?T bedrijf‼️‼️

Ojee, dit klinkt niet goed, ben net overgestapt naar Tele2?

Zoiets is vreselijk frustrerend! Het is onbegrijpelijk dat iemand niet gewoon simpel uit het klantenbestand verwijderd kan worden. In 1 klik moet dat toch kunnen? Maar helaas zijn er bedrijven die keer op keer e-mails blijven sturen. Ze hebben er blijkbaar geen idee van hoe verschrikkelijk pijnlijk dit is voor een nabestaande

Zoe de Jong Tele2 hahaha met de aller aller aller slechtste service die er is. Ramp bedrijf.

Na het overlijden van mijn man het abbo opgezecht bij T-Mobile. "Jammer dat u geen abbonee wilt zijn, maar we zien u graag terug." Nou anders ik wel.

Tele 2, hmm vind ik niet normaal. Maar jullie hebben het over benzine kassa belbusje maar helaas die is diesel. Dus wat jullie zeggen in deze aflevering klopt helemaal niet en belbus rijdt op diesel en geen benzine. #imagoproblemen?

Wat een aso bedrijf. Daar wil je toch geen klant bij wezen?

Abbo gehad bij Tele2 snel opgezegd wat een klote bedrijf voor mij nooit meer Tele2

Hoe klant onvriendelijk maar vooral erg respectloos. Tel2 als dit direct te maken heeft met het samen gaan met T mobile dan wordt het tijd ondertoezichtstelling van de betrokken minister.

Ook bij ons was het melden van een overlijden en opzeggen een ellende!!! Of we nog even anderhalve maand wilden doorbetalen... Ze konden mij na enkele telefoontjes alleen helpen als ik het e-mailadres en gebruikersnaam van mijn oma door zou geven... aangezien mijn oma 88 was en internet iets totaal onbekends was, was dat dus vrij lastig want die heeft ze nooit gehad!!!!

ik krijg sinds januari veel reclame-mail voor mijn vrouw die drie en een half jaar geleden is overleden.

Ben weg van ze met hun spook rekeningen ...ratzzz

Vreselijk slecht bedrijf.

Begrijp me niet verkeerd ik vind het vreselijk en absoluut notdone wat Tele2 hier doet. Voor zover het over e-mails gaat want meneer spreekt over geld terug krijgen? Maar als iemand overleden is dan hoor je o.a. ook het e-mail adres stop te zetten ( verwijderen ). Dan krijgt de afzender automatisch een bericht dat het email adres niet meer bestaat. Voorkomt een hoop emotionele ellende. Maar niet alleen tele2 doet moeilijk 99% van de bedrijven doen moeilijk. Je kunt in een paar seconden klant worden. Maar je wordt nooit meer uitgeschreven. Ben al ruim 10 jaar geen klant meer van KPN en nog krijg ik geadresseerde reclame. Zomaar volledig uitschrijven kan niet omwille van de belasting moet een bedrijf de administratie 5 jaar of langer bewaren. Maar elk bedrijf weet dat mensen ooit een keer komen te overlijden. Dus het moet wettelijk verplicht zijn dat in elk administratie systeem een 'vinkje' gezet kan worden dat er geen communicatie meer mogelijk is met de cliënt. (Natuurlijk na controle van de informatie)

Totaal onrespectvol, slechte reclame?

Ik ging naar de winkel, om een overlijden aan te geven nee dat kan niet dan moet die persoon zelf komen, uiteindelijk v online gedaan overlijdensakte bijgevoegd van mijnheer H krijgen we een mail terug gecondoleerd met het overlijden van uw vrouw hoezo niet kunnen lezen,

heel veel sterkte beste meneer

Een half jaar gehad van meerdere bedrijven na het overlijden van mn vriend... Ik ging er erg sarcastisch mee om Ze vonden me grof...onbeschoft...maar hè...zei ik dan...wat jullie doen is zeker netjes...na een half jaar waren ze mij denk ik zat... Het heeft mij geholpen om mijn frustratie een plekje te kunnen geven... Ook een manier om een onderdeeltje van rouw te verwerken...

Schandalig tele 2

Het zijn niet voor niets moffen.

Je kan natuurlijk ook een verhuisbericht sturen. Kijken wat er dan gebeurt. Met hun eigen middelen bestrijden. Kijken wat er dan gebeurt.

Lol ik heb dat met Telfort. 3x over een overlijdensacte toegestuurd met het bericht om de ene rekening af te sluiten, en de andere over te zetten naar mijn naam. Krijg ik een telefoontje: Bent u ****?? Ik zo nee dat is mijn moeder. Mogen wij uw moeder dan even? Uh nee die is overleden, maar ik heb u al 3 keer een overlijdensacte gestuurd en geloof ik al enkele telefoontjes (5 ofzo) naar jullie gestuurd over dat dit mijn nummer is, en het nu op mijn naam moet, maar jullie weigeren de naam te veranderen ... Nu staat het nog steeds op de naam van mijn moeder, weet niet of ze ook nog steeds haar geboortedatum erop hebben staan... Maar laat het maar zo staan vind het wel best. Haar overlijden is inmiddels 6 jaar geleden.

3 dagen geleden

BNNVARA Kassa

???????? ?? ????? ???????? ?? ?????????? ???????? ??? ???? ????????????? ??? ??????-??????.

Maar weet jij wat een baxter-zakje is?
... Zie meerZie minder

 

Commentaren

Ja hoor, mijn moeder heeft en we hebben ze ook op het werk. Echt handig.

Baxtersystemen zijn goed totdat er een verandering is.Wilt niet weten hoeveel ouderen eerst de rol opgebruiken totdat ze de nieuwe rol pakken met de juiste medicatie met alle gevolgen van dien.

Is ook als je medicijnen voor langere tijd besteld. Je betaald dan per medicijn aflever kosten, of terhandstellingskosten.

We hebben het opgezocht.

Dat is hetzelfde als een Dexter-zakje toch?

Lekker duurzaam verpakt in plastic???

Ik weet nog bij mijn schoonmoeder in de baxter vit D à € 1,20 per pilletje . Heb dit uit de baxter gekregen via de apotheek. En gewoon een potje gekocht.

Marion Boerrigter

Na een periode verpleeghuis kreeg ik (zonder overleg) zo'n baxtersysteem mee naar huis. Ik heb altijd mijn eigen medicatie in eigen handen gehad dus vind het al helenaal niks. In dit geval gooide de apotheek alle medicatie in 3 zakjes. Met gevolg: Losse pilletjes en geen zicht op "wisselende merken". Ik heb het heel snel eruit gewerkt!

Ik weet nog bij mijn schoonmoeder in de baxter vit D à € 1,20 per pilletje . Heb dit uit de baxter gekregen via de apotheek. En gewoon een potje gekocht.

Handig

het ergste zijn de 4 tot 6 velletjes A4tjes die zij uitprinten de zgn gebruiksaanwijzing en of bijsluiter, wat kost het alweer 5,50 terwijl het om herhalingen gaat. Ja is verplicht het moet van de wet kassa rinkelt jackpot Eigen Risico.

Ook voor andere medicatie moet je tegenwoordig betalen als ze bezorgd worden ?.

3 dagen geleden

BNNVARA Kassa

‣ ?????'? ???? ??? ?? ??????????? ???? ? ?????? ?? ????????? ????????? ?????????? ????????!

5 verslaggevers, 5 elektrische auto's, 5 dagen. Hoe bevalt het rijden en het opladen? En hoe dichtbij is een oplaadpaal? De verslaggevers delen hun ervaringen! Volg het dossier hier → http://bit.ly/VlogEvelien

Vandaag neemt verslaggever Evelien je mee naar Duitsland! Ze zoekt laadpalen via de navigatie. Kan ze daarop vertrouwen? Bekijk de video ↓
... Zie meerZie minder

 

Commentaren

hoe pak je bij alle minima`s zijn auto af juist gewoon naar elektrisch rijden hoe moeten die nog ooit een auto kopen dan want een 2 de hands zal dan de accu van versleten zijn

Onthoudt jullie reactie ? over 10 jaar zullen jullie hard met jezelf lachen. Vb.... Het mobieltje.....

Welk modaal verdienend gezin heeft zomaar € 20.000 (vanaf ) klaar in de linnenkast onder de lakens liggen voor een tweedehandsje en niet zakelijk kunnen rijden ? Wordt er nog actie ondernomen tegen de kinderarbeid die door ons klaarblijkelijk als “ normaal “ wordt beschouwd in Afrika voor het delven van de accu grondstoffen , aangezien de deskundige aan tafel zojuist bij Kassa daar moeiteloos afstand van nam maar wel alle voordelen in NL ophemelde ? Hoe gaat mijn straat eruit zien als bij iedere woning minimaal één aansluiting voorzien zal moeten worden ? Liggen dan alle kabels over het trottoir bij een aansluiting aan het huis zelf ? Regeren is vooruit zien toch ?

Er werd verteld dat je minder belasting betaald... maar dat zal slechts van korte duur zijn? De staatskas moet gevuld blijven...

BNNVARA Kassa, LEES: https://lees.nl/11-misverstanden-over-elektrische-autos/ En bel eens met de ANWB om te vragen hoeveel elektrische auto's zij al van de vluchtstrook hebben weg moeten slepen omdat de batterij opeens leeg was. De vijf Vlog's van jullie redacteuren staan echt mijlen ver van de realiteit af. Ze zitten vol met ondoordachte domheid. Zelf een stekker goed in de laadpaal steken was al te ingewikkeld. Het lijkt haast wel of jullie de tests zelf saboteren omdat jullie niet willen dat het werkt. Zo krijg je enkel filmpjes die inhaken op het negatief sentiment van bevooroordeelde en slecht geïnformeerde consumenten. Als dit de manier is waarop jullie een tv programma maken, dan zijn jullie wat mij betreft de objectiviteit en de geloofwaardigheid echt helemaal kwijt.

Laten we nou eens stoppen met die roze wolk los gezien van de hulpdiensten die onderweg zijn eerst 15 min laden voordat we bij de brand of ongeval zijn ELKE SECONDE TELT ....of je kind moet met spoed naar een dokterspost je bent in paniek laadpaal doet het niet ik denk dat we ons niet moeten leiden door mooie woorden maar kom eens met harde feiten in de uitzending was al te zien dat de afstanden totaal niet gehaald worden en waar laten we die gore accu,s die erger zijn als kernafval een betere wereld begint met gezond na denken bij jezelf geloof je in sprookjes of ..................

Als rijschool houder ben ik best wel geïnteresseerd in het elektrische rijden. Geef je meteen het goede voorbeeld aan de jeugd plus de gewenning aan het elektrische rijden. Helaas zijn we op Europees niveau nog steeds gebonden aan de automaat code op het rijbewijs. De vraag naar het lessen in een automaat is daardoor niet echt groot (lees miniem) Om daarvoor een investering van minimaal 20.000 euro werkeloos voor de deur te laten staan is m.i lichtelijk overdreven. Dan komen de praktische problemen van de actieradius nog niet eens aan bod. Om dan toch het elektrische rijden te promoten zou het toch handig zijn om bij de bron te beginnen. Haal op Europees niveau de automaat code van het rijbewijs en geef daarmee een goede impuls voor het elektrische rijden.

vraag me af van de mensen op de tribune of ze prive of zakelijk rijden enkel voor de bijtelling. en zuinig?? banden vreten die elektrische auto's. nederland word een land waar van alles komt te rijden, benzine diesel hybride vol elektrische en waterstof. veel gemeente hebben een parkeer probleem in de wijken hoe gaan ze het onderhand dan doen als iedereen een laadpaal nodig heeft?

Er wordt nooit gesproken over de trekkracht van een electrische auto.....caravan mee? Aanhanger mee? En het vervaardigen van de accu's, is daar wel genoeg aandacht voor?

Neem NOOIT een elektrische auto. Een hoop ellende. Wij wachten op de Waterstof auto's...want die rijden al in de grootste landen.

Toch grappig dat alle mensen die ik ken en elektrisch rijden dat die allemaal ontzettend positief zijn. Dit lijkt nog het meest op stemmingmakerij.

Elektrisch rijden is helemaal geen goed idee, de gebieden waar de grondstoffen worden bedelft worden helemaal vernietigd en de mensen leven daar in mensonterende omstandigheden. En de energie die nodig is voor het opladen van een elektrische auto komen nog steeds van vervuilende energie centrales, of inefficiënte windmolens. gesubsidieerd door de belastingbetaler en geëxploiteerd door de maffia die haar geld op deze wijze witwast. DUS mensen roepen maar wat, maar hebben geen knowhow, over wat er werkelijk speelt.

Aint nobody die geld heeft voor een elektrische auto, thats the problem

En als men een aanhanger of caravan gaat fijden

vraag me af als de stroom ook duurder wordt voor autos aangezien ik genoeg betaal aan mn huisie en heb ik niet eens een wietplantage :(

120 knallen en dan WLPT range willen halen. Helaas mevrouw, dat kan niet.

Ik was wel benieuwd hoe dat moet dan qua Brommobielen op zich? Komen daarvoor ook budget prijzen voor, en zo ja hoe duur? En hoelang gaat het duren Want als je ertoe zou worden verplicht???

Ik ben naar Zuid-Duitsland geweest: 700 km van deur tot deur in 9 uur. Onderweg 2 keer 50 min. snelladen, en klaar is Kees. Hoezo, kan niet?

IS weer is wat anders dan de Elektrische stoel

Mijn iPhone5 geeft mij alleen maar vraagtekens in vierkantjes als het lettertype anders is als de standaard. De eerste zin kan ik dus niet lezen op mijn smartphone.

Ik had liever dat jullie gingen kijken naar rijden op waterstof. Veel vriendelijker en sneller weer de weg op. Alleen meer tankstations voor waterstof bouwen.

Ik ben op wintersport in Oostenrijk geweest en ga voor de tweede keer naar de lanquedoc in Frankrijk in de zomer. 2 jonge kinderen op de achterbank en tijdens de reis al onthaasten! Heerlijk. Ik rij overigens wel een tesla, maar ik kwam nu in Duitsland bij de tesla chargers ook steeds zware laders (ongebruikt over het algemeen) tegen voor andere merken. Ook in Frankrijk heb je genoeg opties naaste de superchargers om op te laden. Geen probleem, maar zorg dat je voorbereid bent met de juiste pasjes ed

Natuurlijk alles alleen maar goed ???met iemand van de vereniging van elektrisch rijden aan tafel????

https://influencemap.org/report/How-Big-Oil-Continues-to-Oppose-the-Paris-Agreement-38212275958aa21196dae3b76220bddc

Ik hou helemaal niet van dat stressige gedoe! Opletten hoe ver nog, kom ik thuis, neeeh.... helemaal niks voor mij!

4 dagen geleden

BNNVARA Kassa

‣ ?????? ????? ??? ???????

Na een paar maanden de douche te gebruiken, kom je er niet onderuit. Je douchekop zit helemaal onder de kalk! Hoe haal je de kalk eenvoudig weg? Zamarra heeft het antwoord!

Bekijk de video ↓
... Zie meerZie minder

 

Commentaren

Sjonge wat een azijnzeikers hier

Daar is die zweefteef ook weer..... Wat nou kost helemaal niets....... Ik wil graag een vrachtwagen met schoonmaakazijn ( (33 palleten) bestellen bij die doos........ Katjing kost niks

Het gezicht van diverse politici was vandaag behoorlijk zuur! Gaat het daar ook mee?

Serieus ???. Het zakje is niet vol, maar een bodempje. Cola is net zo zuur ? Gewoon azijn werkt trouwens ook. Zuivering-Soda ook. Waarom niet gewoon alleen de tip zonder domme opmerkingen....

volgens mij moet de titel zijn : het leven van simpele Zamarra

Een plastic zakje....man man dat is toch slecht voor het milieu :)

mijn douche kop is al 14 jaar oud maar er zit geen kalk in ja af en toe iets aan de buitenkant maar dat is zo weinig dat het er zo af is . Ik vraag mij af waar de mensen wonen waar er zo veel kalk in het water zit ?

Kost niks is nog steeds PB Schoonmaakazijn 5 L € 1,79

Cola is veel zuurder dan azijn... dus werkt ook goed of de suikers goed zijn voor de douchkop ? Maar je spoelt hem goed door voor gebruik.. ik zou zero cola gebruiken.

"cost helemaal niks" Jammer voor de dame, maar als je het uit de winkel mee wilt nemen kost het je toch echt wel wat. Jammer dat ze dat laatste dan niet laat zien. Het effect van haar azijn na een paar uur, liefst een nacht zoals ze het zecht.

Els Smit - Koekkoek

.Nooit geen last van als je het iedere dag bijhouden heb je dat niet

Maar schoonmaakazijn tast helaas het chroom aan.

Is bij de meesten waarschijnlijk toch wel bekend. Ik leg de douchekop altijd een nachtje ondergedompeld in een bakje met azijn. Werkt wel.

Ashley Oreel-Huijers

Mama Dijana

Eric Snellen volgende x cola gebruiken ??

Alma

Lekker Bazijntje er na of tijdens het wachten, 1/3e Bacardi 2/3e azijn, lekker en goedkoop?

Dit doe ok al jaren

Mooie tips.

Tandpasta

In een bakje azijn leggen.

leg hem in azijn

4 dagen geleden

BNNVARA Kassa

‣ ?????'? ???? ??? ?? ??????????? ???? ? ?????? ?? ????????? ????????? ?????????? ????????!

5 verslaggevers, 5 elektrische auto's, 5 dagen. Hoe bevalt het rijden en het opladen? En hoe dichtbij is een oplaadpaal? De verslaggevers delen hun ervaringen! Volg het dossier hier → http://bit.ly/elektrischeautoweek

Vandaag nemen presentator Renze en verslaggever Janneke jullie mee in de elektrische auto! Ze gaan van hot naar her om een Belbus op te nemen. Bekijk de video ↓
... Zie meerZie minder

 

Commentaren

#bnnvara Laat nu ook eens een paar filmpjes maken door mensen die zich wel vooraf verdiepen in het EV rijden, het is echt geen hogere wiskunde!

BNNVARA .... deze filmpjes lijken echt nergens op. Komen op geen enkele manier over een met de werkelijkheid. Zo ging het 5 jaar geleden, toen stadsauto' tjes door de pers gebruikt werden als "gewone" auto's .... om zoals Janneke zegt .... "mee door het land te rijden" .... daar moet je deze auto niet voor gebruiken. Neem dan een Kia Niro of Hyundai Kona. Je gebruikt een Fiat Panda immers ook niet om een gezin van 6 personen in te vervoeren en dan mopperen over te weinig zitplaatsen.

Film even in Landscape! Maar dat heeft #bnnvara kassa ook niet uitgelegd. Gelijk het gebruik van EV's, zo te zien aan de filmpjes.

Dit soort filmpjes worden zo amateuristisch en truttig gemaakt. Het kan niet anders of dit soort nieuws info wordt gestuurd. Net als het snotnieuws van de NOS

Tom van Leeuwen, vrouwen en auto’s is al vragen om problemen. Voeg daar elektrisch rijden aan toe en je hebt een catastrofe...

Even voor het milieu, Waarom elektrische auto's het is nog vervuilender als brandstof????

Dit is toch gewoon verschrikkelijk. Een stekker insteken en activeren, hoe moeilijk kan het zijn. Het ligt volgens mij aan onkunde, niet aan de laadpaal!

Toch wel vreemd hoor Kassa dat ik bijna niemand in onze club hoor die dit soort problemen heeft. En wat is er mis mee met je auto gewoon met de stekker voor je voordeur? En hoeveel rijden deze dames? Want als ik deze filmpjes moet geloven rijden ze dagelijks meer dan 150KM dus zouden ze eens moeten kijken naar een ander soord EV mischien? En ik heb nog geen Kona, Ipace, Tesla gezien..

De week tegen de elektrische auto.

?? de filmpjes worden steeds eerlijker ?❤️

Links groen geneuzel

Verplaatsen van een probleem en 60% van de energie gaat verloren. Subsidieslurpers!

Ga fietsen

Fiets? OV?

Auke ten Hoeve

Tja, stel je eens voor dat je eens een snellader uitprobeert.

Het zou goed zijn om mensen even mee te nemen hoe een elektrische auto en laadpaal werken én zorg dat de mensen een pássende elektrische auto meenemen. Zeer slecht advies dit.

4 dagen geleden

BNNVARA Kassa

????ê??: ???? ??? ?? ??????????, ?? (???) ????? ? ???? ???? jouw ?????? ?? ?????????? → http://bit.ly/peilingelektrischrijden

We laten zaterdag in onze uitzending graag eigenaren van elektrische auto's aan het woord. Wat vind je top, wat bevalt minder? Heb je tips voor je medebestuurders? Geef je op via kassa@bnnvara.nl en kom met je auto naar Kassa! Iedereen die komt maakt kans op een rondleiding door de studio en de regie, met een toelichting van de redactie en regisseur over hoe wij Kassa maken. Een mooie kans dus op een kijkje achter de schermen.
... Zie meerZie minder

????ê??: ???? ??? ?? ??????????, ?? (???) ????? ? ???? ???? jouw ?????? ?? ?????????? → http://bit.ly/peilingelektrischrijden

We laten zaterdag in onze uitzending graag eigenaren van elektrische autos aan het woord. Wat vind je top, wat bevalt minder? Heb je tips voor je medebestuurders? Geef je op via kassa@bnnvara.nl en kom met je auto naar Kassa! Iedereen die komt maakt kans op een rondleiding door de studio en de regie, met een toelichting van de redactie en regisseur over hoe wij Kassa maken. Een mooie kans dus op een kijkje achter de schermen.

 

Commentaren

Hallo Ik heb het programma kassa eens bekeken Ik vind het een verschrikkelijk naïef verhaal wat er verteld door die meneer van de vereniging van de elektrische auto Er wordt gezegd dat je geen wegen belasting betaald Waar wordt straks het onderhoud van de wegen dan van betaald En wat te denken van de belasting op de benzine als er niet meer getankt wordt Geld hiervoor moet toch ergens anders vandaan komen Ra ra of toch ja natuurlijk van de elektrische auto rijder de gouden koe Nu voordoen dat het goedkoop is en dat aankoop van een elektrische auto straks goedkoper wordt Ha ha de regering Rutte is heus niet gek geld moet ergens vandaan komen Veel mensen hebben dat nog niet in de gaten maar die komen daar van zelf wel achter over een paar jaar En wat als je met elektrische auto met caravan op vakantie naar Oostenrijk Haha moet er niet aan denken zeer onpraktisch Leg dat hel verhaal maar eens uit in een tv programma daar hoor niemand over Conclusie is voor mij Iedereen wordt lekker gemaakt De mensen worden allemaal een lekkere elektrische worst voor gehouden Groet C.h. Verweij

Ja, ik rijd elektrisch

Er zit MEER chemisch afval in een Electrische auto (Accu) dan in een gewone Auto ! Verdien Modelletje ! dankzij die Ganzen in Den Haag !??

Aan deze commentaren te lezen heerst er zeer grote onwetendheid bij de meeste mensen. Ik durf te beweren als je 2 weken met een elektrische auto rijdt je hem niet meer wilt afgeven! De voornaamste reden is het rijcomfort.

Ik las gisteren dat onze vaste lasten een steeds groter deel van onze inkomsten in beslag nemen. En dan wil onze allereigenste regering ook nog eens dat we leningen af gaan sluiten om mee te kunnen doen aan de gekte die klimaatbeheersing heet. Geld lenen kost geld toch? Kom eerst maar eens met een duidelijk en aantoonbaar en betaalbaar plan!

Serieus?! ? Zijn dit hier nu reacties van intelligente personen? Denk eens na over je leefomgeving. Die kan je niet blijven vervuilen. En een electrische auto bespaart je heel veel kosten per jaar. Dus als je er al wat meer voor betaald dan kan je dat per jaar terug verdienen op je uitgaven. Maar als je liever je tank á1,60/l volgooit én ook nog je leef omgeving om zeep wil helpen. Tja... Dan is daar geen remedie voor.

Niet, auto niet te betalen voor ons ook niet in maandelijkse termijnen!

Word een beetje moe van deze hype. Zeg niet dat ik het milieu niet belangrijk vind maar word nu wel door je strot geduwd. Iedereen zou maar elektrisch moeten gaan rijden maar dan krijgen we weer waar halen we zoveel stroom vandaan. (misschien Rusland?) en Nederland weer het schoonste jongetje van de klas. Ik woon aan de grens Met Belgie met uitkijk op de haven van Antwerpen en Doel. Dus ik ga schoonrijden enz enz en drie kilometer verder de walm van de havens. Als je wat doet doe het dan Europees dan heeft het wat zin.

Zo is het een mooi beeld geen huis in de weg. Hoe zou het zijn als er zo'n paal voor je deur staat.

Waar moet al die stroom vandaan komen als iedereen elektrisch gaat rijden, dat zal nooit lukken.

Geen elektrische auto's!!!!! Vervuild net zo erg als brandstof

Sinds 18 maanden ben ik de gelukkige eigenaar van een 2de hands Renault ZOE (uit België geïmporteerd) en ben heel tevreden, ondanks de kleinere 22 kW accu (lease/huur Renault RCI) met beperkte actieradius. De auto wordt voornamelijk voor woon-werk verkeer en korte ritjes in de bebouwde kom gebruikt. Naast het prettige rijden en het snelle laden (max 43 kW AC!) is ook de standaard standkachel (lucht-warmtepomp) een plezierige accessoire: je hoeft 's winters nooit te krabben en stapt in een warme auto. Laden doe ik thuis (3,7 kW), op m'n werkplek of aan de snellader. Je moet wel open staan voor verandering en omdenken van de brandstofauto. Lees je goed in en laat je voorlichten door een deskundige, maak een uitgebreide proefrit of huur een BEV (bv. bij EC-Rent) voor dat je tot aanschaf overgaat.

Ik rij alleen op de kermis elektrisch!

Iedereen heeft natuurlijk een eigen oprit, en in iedere straat staan per parkeerplek overal laadpalen voor gebruikers of niet gebruikers die daar ook gewoon kunnen parkeren, tuurlijk.

Iedereen aan de elektrische auto? Dat is op dit moment helemaal niet haalbaar. Aanschafprijs ligt te hoog voor een groot deel van de bevolking. Nieuwe accupack (levensduur ongeveer 5 jaar) kost zo'n €8000. Wie heeft dat op de plank liggen? En dan nog het energie netwerk. Die kan een grote hoeveelheid laadpunten niet aan. Zeker niet in oude wijken. Dus ik zie voorlopig de ontbrandingsmotor niet uit het verkeersbeeld verdwijnen.

Ik hoef er geen een en nooit niet. Voordat de auto tot stand komt, zijn er op de weg daarnaartoe, werkkrachten in Afrika en China voor overleden. Wil je weten hoe...nou kom de link maar vragen.

Allemaal gelul elektrische auto's zijn ook niet milieu vriendelijk stroom moet ook ergens vandaan komen en de accu's enz allemaal gelul is maar net wat een gek geloofd. Nou en ik geloof er geen bal van.

Heerlijk hè al die dommigheid ... soms schaam ik me 'vervangend' voor de onwetende medemens. ?

Nee en dat gaat ook niet gebeuren blijf lekker met mijn dieseltje rijden, ik word zo langzamerhand de onzinverhaaltjes zat.

Kapitaal vernietiging goede auto’s Duitsland gaat juist aardgas promoten.

kinderarbeid https://www.autoblog.nl/nieuws/het-enorme-probleem-van-lithium-en-accu-productie-109844

https://www.dvhn.nl/economie/Elektrische-auto-pas-na-700.000-kilometer-groener-dan-auto-op-benzine-24244009.html

Ideaal als stadsauto voor de korte ritjes. Rijdt heel comfortabel en goedkoop. Ik heb het over mijn kleine tweedehands Mitsubishi i-miev. Stroom komt gewoon uit onze zonnepanelen.

Als dat altijd zo lekker gaat met die laadpalen, wacht ik nog wel een jaar of 10...

Ik rijd ook een tweedehands 24 kWh Nissan Electric Leaf bouwjaar 2011. Ik rijd zo'n 40.000 km per jaar. No problem .... oja, en de battreij is na bijna 9 jaar nog in topconditie net als de rest van de auto. Laden is ook geen enkel probleem ..... en het mooie is ... 40.000 km geen brandstof tanken is scheelt heel veel geld op jaarbasis... zeker met mijn dak vol zonnepanelen.... Ook het onderhoud is maar een fractie van datvan een brandstofauto .....dat is een mooie bijkomstigheid ... het allermooiste vind ik dat ik geen vergif in de longen van mijn mijn kinderen blaas.

+ Meer commentaren

5 dagen geleden

BNNVARA Kassa

‣ ?????'? ???? ??? ?? ??????????? ???? ? ?????? ?? ????????? ????????? ?????????? ????????!

5 verslaggevers, 5 elektrische auto's, 5 dagen. Hoe bevalt het rijden en het opladen? En hoe dichtbij is een oplaadpaal? De verslaggevers delen hun ervaringen! Volg het dossier hier → http://bit.ly/VlogAmber

Vandaag neemt presentatrice Amber jullie mee in de elektrische auto. Ze rijdt door het hele land maar komt uiteindelijk tot stilstand... In the middle of nowhere! Bekijk de video ↓
... Zie meerZie minder

 

Commentaren

Ik rijd nu een half jaar elektrisch en heb tot nu toe 1 keer een defecte laadpaal gehad. Even bellen en hij deed het weer. Waarom hebben jullie ervoor gekozen met een stadsauto 'het hele land door te reizen'? 108km bereik is toch duidelijk niet geschikt voor grotere afstanden. Waarom doen jullie alsof je niet wist dat er geen snelladen op zit? Waarom krijgen de presentatrices geen fatsoenlijke instructie hoe je een elektrische auto gebruikt? De 'problemen' die jullie laten zien komen niet door de auto zelf, maar door verkeerd gebruik.

Ik hoop dat Kassa de andere onderwerpen die ze bespreken doen na betere voorbereiding en onderzoek. Ben nu mijn derde jaar EV in (25.000km per jaar) en ben zelfs met een Hyundai Ioniq in de Franse Alpen geweest. En hoe kan je nu de minste EV uitkiezen voor een item over EV's? Een Smart electric kan niet eens snelladen bij b.v. Fastned en dat heb je echt nodig om het land door te rijden. Het item zoals het nu gemaakt is lijkt gesponsord door de fossiele industrie om mensen zoveel mogelijk te ontmoedigen. Zwaar gemiste kans!

Belachelijke video met een compleet vertekend beeld. Ik rijd bijna een jaar elektrisch en heb nooit deze problemen. - Handleiding lezen had haar probleem al voorkomen, eerst de kabel goed aansluiten en daarna de pas erlangs. - Een pasje nemen waarmee je overal kunt laden, scheelt een hoop. - Palen doen het vrijwel altijd, niet vrijwel altijd niet. Waar zijn jullie mee bezig BNNVARA Kassa?

Ze kwam 10 kilometer te kort. Dat ze dan 17 uur zou willen laden, komt omdat haar mindset nog op "volgooien" staat. Ze hoeft alleen maar te laden tot die 10 kilometer er bij is. Bij een beetje EV duurt dat nog geen 2 minuten! Dat ze totaal onvoorbereid op pad gaat met een EV die niet kan snelladen, daar kan de EV natuurlijk niks aan doen. Maar wat is jullie punt nu? Dat er meer laadpalen moeten komen? Daar ben ik het roerend mee eens. Maar ik ben toch bang dat jullie het publiek gaan vertellen dat ze veel beter benzine of diesel kunnen blijven rijden, want dat is tenminste niet zo eng!

Nadeeltje op dot moment zonne-energie en wind-energie levert te weinig op dus is onderstaand plaatje nog van toepassing

In Nederland moeten wij van het gas af maar 10km van mijn woonplaats ontvingen de mensen in Duitsland recent een bonus van 750 euro om hun huizen op de 'schoonste fossiele brandstof' gas aan te laten sluiten omdat het een bijdrage is voor een schonere wereld. Zijn wij nu zo dom of zijn die duitsers zo slim?

Heb al 3 jaar en 60.000 km een EV, die problemen heb ik nog nooit ondervonden en ik woon in België waar ze veeeeeeel minder laadpalen hebben dan in Nederland. Hoe kan je zo onvoorbereid de baan op gaan? Schande.

Misschien de mensen die jullie op pad sturen eerst instructies geven. Op een app kun je zien waar een laadpaal staat en als je hem hebt aangesloten of hij ook laad en hoever hij vol zit. Een benzinestation staat ook niet op elke hoek van de straat. Een auto met snellaadpakket zit in ongeveer 40min. 80 %vol, langs de snelweg zie je bij een tankstation vaak ook snelladers dus ik zie het probleem niet. Wij rijden nu 3 maanden een elektrische auto en nog geen oplaadstress gehad. Mischien dat jullie mensen die al elektrische rijden om hun bevindingen moeten vragen.

Tja. Ik kan hier weinig over zeggen. Behalve.. Dit is waarom ik voor een Tesla gegaan ben. Want als je een beetje onderzoek doet naar elektrische auto's doet zie je dat de gevestigde auto branch het onmogelijk vind om te doen wat Tesla doet. En dat terwijl Tesla alle patenten vrijgegeven hebben. Tja. En dan wil ik het al helemaal niet hebben over BMW en dus ook de SMART. Maargoed het is inderdaad met de publieke laadpalen een ramp. En Fastned en Tesla zijn de enige 2 die ik vertrouw (en op kan vertrouwen) Dit komt mogelijk omdat er een eenorme wild groei aan laadpalen ondstaan is even als een wild groei aan oplaad opties van de verschillende auto fabricanten

Hier alvast de aflevering van morgen: https://youtu.be/vHPg2Mi2roI

De hoofdredacteur van Kassa vond het dus een goed idee om 5 reporters met 5 elektrische auto's op pad te sturen zonder enige instructie mbt de auto en het laden van deze auto's. Ik heb mij niet zo vleiend uitgedrukt over de reporters bij een eerdere video, maar wellicht zou mijn boosheid zich eerder moeten richten op de hoofdredacteur van dit programma. Met kwaliteit van dit programma kan de hoofdredacteur zich ook melden als pr-manager van FvD of iedere andere willekeurige populistische partij.

Wat een vreselijke ev haat! Ik ben in 3 jaar tijd nog niet 1 defecte laadpaal tegengekomen! Mijn new motion laadpas pakt alle palen. Ik hoor alleen maar gezeik?! Waarom is dit offensief??

De eerste fout die ze allemaal steeds maken is om de paal eerst aan te zetten en dan de kabel erin te doen. Kunnen ze niet LEZEN?! Dus de storing wordt door de gebruiker zelf gemaakt. En wat al gezegd is. Waarom een City burner voor lange afstand? Er wordt echt niet nagedacht over juiste gebruik van mobiliteit.

WTF? wat een doos! #RTFM!

ŠKODA/ŠKODA Nederland #fabia #greenline te koop ? Geen laadpaal problemen. Volgens leverancier makkelijk 1000km per tank

Waarom heb ik nooit deze problemen ... ik rijd toch al een paar jaar elektrisch ... en zo'n 35.000 km /jaar. Het is ook niet reëel om met een auto'tje wat voor stadsvervoer bedoeld is door het hele land te rijden ..... dit geeft een volledig verkeerd beeld van de mogelijkheden ... of niet goed voorbereid door de redaktie. Amber ook niet trouwens, want eerst inpluggen, dan pas scannen.... dan doettie het altijd.

Gewoon op waterstof gaan rijden en die meuk snel vergeten weegt niet op tegen alle energie die je er in moet stoppen. Accu's zijn ook niet echt bepaald duurzaam

Domoor Eerst de stekker erin en dan aanmelden Hoe moeilijk kan het zijn om je van te voren in te lezen ?

OMG! HBO is geen garantie voor intelligentie. Misschien eerst een korte instructie voordat je op weg gaat met een elektrische auto. Zo jammer dit!

BNNVARA Kassa, Waarom liegt Amber eigenlijk over de tijd die het kost om hem vol te laden? Volgens https://ev-database.nl/auto/1132/Smart-EQ-fortwo-coupe kost een volle lading aan een normale laadpaal niet 17 maar 4.5 uur! Aangezien ze 10 kilometer te kort kwam, en deze auto oplaad met een snelheid van 25 km/u, zou ze in 25 minuten verder kunnen. Van 4,5 naar 17, het zou niet misstaan als knaller van de week... 280% er bovenop!

Die Amber kan wel beter dit soort filmpjes maken dan Kassa presenteren, Dat is echt een drama en niet naar te kijken met die continu versprekingen van haar.... verder opnieuw.. iemand met het IQ van een visstick moet geen EV rijden !!

Tis niet zo dat net als bij benzine in 2@ 3 minuten vol kunnen tanken en klaar

je rijd weinig kilometers is het dan haalbaar zo chemische bak voor je deur te planten totale kosten gedeeld door eorosie waarde vermindering aanschafprijs en het demonteren van het wrak aan het einde van zijn looptijd 10 jaar?

prima anti-reclame! toch maar over op waterstof?!

Wat heeft jullie in vredesnaam bezield om die tenenkrommende serie over elektrisch rijden te maken? De vijf domste dames die de redactie kon vinden kregen blijkbaar de opdracht alles rond elektrisch rijden belachelijk te maken... Triest... En dat voor de omroep waar ik zo'n 30 jaar lid van ben geweest, de VARA... ?

+ Meer commentaren

5 dagen geleden

BNNVARA Kassa

Pas op: cybercriminelen zijn uit op de bankgegevens en het geld van klanten van ING. Heb je deze mail ontvangen? Klik niet op de links, gooi de nepmail weg. Je wordt doorgeleid naar een nagemaakte loginomgeving. Bekijk het voorbeeld → http://bit.ly/nepmailING ... Zie meerZie minder

Pas op: cybercriminelen zijn uit op de bankgegevens en het geld van klanten van ING. Heb je deze mail ontvangen? Klik niet op de links, gooi de nepmail weg. Je wordt doorgeleid naar een nagemaakte loginomgeving. Bekijk het voorbeeld → http://bit.ly/nepmailING

 

Commentaren

Heb hem al gehad en meteen verwijderd.

Ik kreeg laatst ook een rare mail van PayPal. Maar op hun eigen site stond er niks aan berichten. Neem aan dat dat ook zoiets was. Ga altijd naar je eigen inlog pagina en check of je berichten hebt, dat is de enige manier die veilig is.

Daarom wil ik niet internet bankieren ??

Krijg dit soort mailtjes alleen van banken waarbij ik juist NIET bankier.

Jaren lang worden dit soort waarschuwingen rondgestuurd, Het moet nu toch wel een keer duidelijk wezen dat banken dit soort domme dingen niet doen.

Vandaag dergelijke @mail ontvangen; contact opgenomen met ING en doorgezonden naar: valse-email@ing.nl op hun verzoek. Daarnaast naar fraudedesk.nl.

Dat men nog niet weet dat banken geen mails versturen. Zoveel campagnes geweest en nog hier intrappen? Onder welke steen leef je dan. ?

De ING is ook nep , alle banken trouwens

Geen enkele bank stuurt een mail. Ik snap niet dat mensen er nog steeds intrappen

Yep ontvangen, alleen heb ik geen ING.

Joyce Van de Kamp hier niet intrappen.Je krijgt altijd een wijzing per post.En anders altijd na de ING bellen?

Ik ontvang al wekenlang mails van de zogenaamde ING

Ik erger mij eerder aan het vragen van cookies van de ING , dat wil zeggen dat de ING Bank met mijn rekeninggegevens gaan leuren met dat nieuwe bank gedonder PSD2 Bankieren

Goed om de mensen de blijven waarschuwen. Ook op telefoontjes nooit ingaan. Of je legt de telefoon naast de haak (beetje ouderwets) en laat ze lekker lang aan de lijn hangen, kost ze nl. veel geld, maar geef nooit gegevens door. Uw bank belt u nl. NOOIT!!

Hoe vaak moet het nog gezegd worden de bank stuurt je dit soort mails niet

De bank stuurt geen mails. Wanneer weet iedereen dat nou eens.

Niet alleen mails, gisteren een sms van "ing" gehad.

De Westerse Wereld gaat kapot door deze praktijken van criminelen, dus Overheid zit hier A.U.B. achteraan alsof je achter overvallers van een bank zit en straf ze keihard, want dit zorgt voor veel stress bij Internet gebruikers. En BANKEN controleer het IP adres van vaste klanten die altijd van dit adres inloggen en bij een andere locatie een duidelijke waarschuwing.

ik laat mn tan functie wel vervallen bij zo''n email

En alles moet maar allemaal digitaal tegenwoordig tja dan krijg je dus ook steeds meer van deze zooi. This me wat.

Nee krijg wel om de paar dagen mailtjes van 'ABN'

Mailen lijken echt. Iets wat niet zo moeilijk is. Iedereen kan zo n mail maken. Als je naar het mail adres kijkt vallen ze door de mand hoewel ze daar ook steeds creatiever in worden. Banken sturen nooit onwetend en ongevraagd mail. Die gasten wel. Kreeg er gisteren ook een van ABN en inderdaad verleden week van ING. KLIK niets aan maar ben wel nieuwsgierig hoe creatief ze waren om het echt te lijken.

Niet alleen ING, krijg nu ook fishing mail van Knab bank.

Komende maanden nieuw ING en 1.1 miljoen maken er al gebruik van?????

+ Meer commentaren

6 dagen geleden

BNNVARA Kassa

‣ ?????'? ???? ??? ?? ??????????? ???? ?

5 verslaggevers, 5 elektrische auto's, 5 dagen. Hoe bevalt het rijden en het opladen? En hoe dichtbij is een oplaadpaal? De verslaggevers delen hun ervaringen! Volg het dossier → http://bit.ly/VlogLiv

Vandaag neemt verslaggever Liv jullie mee in de elektrische auto. Ze is onderweg naar Eindhoven, maar er zit nog maar 9 procent in de accu en ze moet nog een aantal kilometer. Gaat ze het redden? Bekijk de video ↓
... Zie meerZie minder

 

Commentaren

Great work Liv!

Lieve Liv, in de kofferbak zit een tas. In de tas zit een lader. De auto zet je op je oprit. De ene kant doe je in het stopcontact in de schuur of garage. De andere kant in de auto. Elke ochtend is je auto weer vol.

Ik denk dat de boodschap van deze uitzending is: "Blijf als domme doos elektrische auto-loos!"

Wij hebben een Fiat 500e als stadsauto. Zeer happy mee. Nu moeten ze alleen nog de aso’s aanpakken die parkeren op de oplaad plekken.

Electrische rijden is alleen voor mensen met oogkleppen en mensen die geloven in fabeltjes. Ze doen net of alle stroom groen is en de accu van deze auto's milieu vriendelijk zijn.

Wat is het doel van Kassa met deze filmpjes? Mensen afschrikken om een elektrische auto te kopen, of laten zien dat de laadinfra hoognodig uitgebreid moet worden? Ik hoop het laatste..

Wat een ongenuanceerd en slap verhaal weer. Als je een ev koopt vraag je een laadpaal aan in de buurt van je huis dus dat ver lopen is niet relevant. Heeft deze mevrouw wel eens van de verschillende apps gehoord waarop je de laadpalen kunt opzoeken en ook kunt zien of ze bezet zijn . Duidelijk niet voorbereid op het elektrisch rijden maar wel een oordeel vormen Zeer slecht dit en alleen maar bedoeld om het EV rijden in een slecht daglicht te zetten . Niet verwacht van de VARA. Dit moet veel beter kunnen toch.

Normaal laad je je auto thuis op. En laad je alleen ergens anders als het niet anders kan. Als je meer dan 200 KM per dag rijdt is er nog steeds niets aan de hand. Zelfs vertegenwoordigers die met een EV rijden hebben deze problemen niet. Dus ik denk dat je hier echt even een verkeerd beeld schetst van hoe het is om een EV te rijden. Dus kort samengevat: 1: Als je een EV koopt koop je tevens een thuislaadpunt. 2: Je start dan altijd met een volle accu (A 200+ KM ACR) 3: Rij je meer dan 200KM per dag koop dan een Tesla. 4: Als er geen laadpaal binnen een straal van 100 meter van je huis staat kun je een laadpaal aanvragen.

Electrische auto's rijden op subsidie en is vooral voor mensen die een garage of oprit hebben. Bij koud weer kun je minder ver rijden. Van de energie om hem te laden blijft omgerekend 40% over. Hoezo goed voor het milieu

hier in de straat heeft ook iemand een elektrische auto en die laad hem thuis op via zijn eigen stroom daar zijn dus laders voor kan je gewoon thuis je auto opladen

De elektrische auto is nog steeds waardeloos. Ja, een merk geeft je de kans om een dag met dat ding te rijden. Echter daarmee kom je er niet achter hoelang het duurt eer je ergens ver weg moet kunnen gaan. Een tijdrovend ding dat misschien pas over 20 jaar volwassen is.

350000 km rijden om net zo schoon te zijn als een benzine auto. De week van de electrische auto.

Als je naar het buitenland wil, zijn er dan ook alle mogelijkheden aanwezig om te laden? Ik vind het nog nix zo n electrische auto. Ze zijn ook veel te stil, dus je hoirt ze niet aankomen. Nog gevaarlijk ook.

Ik vind het zeer interessant dit item te kijken, maar word er ook onderzocht wat een oplaad punt aanschaffen kost, en wat daar wel en niet in mogelijk is/extra kosten aan verbonden zijn?

Een auto, wat voor auto ook, is voor een consument een eigen keuze, men betaald er belasting over, nu worden wij gemanoeuvreerd naar een andere keuze en andere auto..wie betaald dit. Deze verplichting, ik houdt er niet van. Is dit democratie, eigen keuze???

Wederom geen fatsoenlijke uitleg gehad, of zoaks bij RTL liever een negatief verhaal?

Na de #sjoemel #dieselgate nu de #sjoemel #elektrische auto...... Wel een leuk filmpje BNNVARA Kassa

Hoever kom je met een caravan of aanhanger achter een leaf????????

Hoe zou het met Bregje zijn? Zien we haar ooit nog terug??

????‍♀️ dweil me op Corné Kelfkens heeft zij überhaupt wel een instructie gekregen??‍♀️?‍♀️

Heeft niks met dit filmpje te maken, maar stel je hebt een keer een verkeerde inschatting gemaakt en komt ergens stil te staan. Is het dan mogelijk om de elektrische variant van ff een jerrycannetje benzine halen, of ben je dan echt de sjaak?

Je zal maar in een elektrische auto rijden en in de file zitten, de monster files van een paar uren oponthoud.

Pff werkt nog niet echt optimaal