Commentaren

Die patienten moet je beter naar de psycholoog sturen voor een minderwaardigheidscomplex behandeling dan dollar tekens in je ogen zien. Tsjonge, wat verprutst zo’n jongen zijn gezicht. En de cosmetische tandarts is mede-verantwoordelijk.

Wat ziet die jongen eruit! Van die dikke lippen met gluiperige oogjes erboven: de verhouding is zoek ?...

Het ergste vind ik nog dat hij als social influencer dit aanpraat bij zijn volgers. Dit zijn allemaal jongen mensen die het straks maar normaal vinden om met zulke tanden of opgespoten lippen rond te lopen. En dan nog niet eens geproken over die meiden (zoals Anna Nooshin) zich maar laten fotografen op insta in bikini of ondergoed om maar te laten zien hoe slank enz ze zijn. Vind het gek dat sommige meiden onzeker zijn over hun lichaam. Daar helpen deze personen zeker aan mee. Ik kan me soms hier best boos om maken. Niemand is perfect,je bent zoals je bent en dat is uniek.

Die witte tanden....nou ja dat kan ik wel begrijpen, maar niet echt mooi. Het ergste zijn die opgespoten lippen.

En je krijgt er ook rare dikke lippen van.denk ik

Blue Monday, Heb het nooit zo ervaren,elke Maandag is voor mij een gewone dag,Maar ja de mensen geloven vaak/meestal wat ze wordt aangepraat,en dan gaan ze er naar leven...

Wanneer komt Brecht terug??? ik kan niet meer kijken naar die flirtente en konstant lachende griet ?

Kunst kop ?? Lijkt wel een wassenbeeld

Wat een griezel , en hij denk dat hip is. Mensen hebben geen natuurlijk gezicht meer alles is nep tegenwoordig .

Triest als je zo jong en/of onzeker bent ....en dan al niet tevreden met je uiterlijk en met je lijf ...om nu naar allerlei hulpmiddelen te grijpen.... Pas op dat je mari van de ven niet achterna gaat.

Wat ziet dat ventje er afschuwelijk uit, vreselijk, niet om aan te zien met die kunsttanden, ingespoten lippen en lipstick. Een soort vleesgeworden barbypop. Totaal krankzinnig. Walchelijk.

Pffff , die drammer van Hulten zal wel ontslagen zijn en daar krijgen we dan domme lachebekje Amber voor terug blijkbaar gezien de nieuwe belbusser. Waar is de tijd van Felix Mulders toch gebleven?

Die gast zat vorig jaar in eea ruilprogramma, soort Jouw ouders, mijn ouders of zo. Bekende kop iig ?

arme melle. wat een engerd.

Het is kassa... klant is koning!!. En die be handelaren zijn v mening dat er niets schadelijks gebeurt als men alles goed verzorgt. En daar gaat het juist vaak fout.

Het zoo niet goed voor je gebit want die kan zoo beschadigen

Toch absurd dat ze hier een verstandelijk beperkt persoon voor misbruiken....

Wat een kansloos figuur, te zielig voor woorden!!!

Het ergste is dat artsen zich aan dit soort dingen verrijken. Die moeten hier gewoon mee stoppen. Wat denk je van alle slachtoffers van ogen laseren en implantlenzen? Oogartsen gaan er gewoon mee door. Brengt lekker snel geld in het laatje. Miljoenenindustrie die dagelijks nieuwe slachtoffers brengt. Onnodig ingrijpen in gezonde ogen. Toch hebben ook deze artsen ooit de eed van Hippocrates afgelegd.......

afschuwelijk zo'n mond met pepermuntjes

Die lippen en tong krijg er de kriebels van maar goed moet. Doen wat die wilt .. Dat ze gebit vernielen moeten ze ook zelf weten. Natuurlijk is het uitermate geschikt voor mensen met zeer slechte tanden daar is het voor. Niet naar kijken niet naar luisteren onderhoud je gebit zorg voor goede schoonmaak van je gebit is er wat verhelp het meteen.

Over 10 jaar wil ik die lelijke witte porseleinen tanden nog wel eens zien!! Tandvlees terug getrokken , lelijk geworden enz. Zo dom!!!!

Gerard Joling tanden⁉️

Man man dat heet gewoon minderwaardigheid als je een goed gebit gaat verkloten..

Veel te volle monden dus je ziet het meteen dat er iets gebeurd is in een mond

+ Meer commentaren

 

Commentaren

Waar is mevrouw van hulten gebleven?

Ik kijk vaak naar Kassa, maar de manier waarop de Belbus wordt gepresenteerd niet waarderen, ik vind het overdreven met allerlei tamtam, sorry.

De volgende keer gewoon in een fysieke winkel kopen.

In 2013 hebben jullie ook al een item hier over gemaakt toen waren ze ook niet bereikbaar en nu is er nog niks veranderd ,hij draait ook nog steeds om de pot heen met niets zeggende woorden

BNNVARA Kassa hoe vaak moet gezegt worden ;; aub koop niet meer; dit is al meer geweest dat niet geleverd werdt van neckerman; wehkamp; nu dit wordt toch eens tijd voor ao rechter ; De Rijdende Rechter ; ; waaromblijven mensen zo dom doorgaan

Wat slecht van Neckerman om een callcenter de schuld te geven ...ongelofelijke manager

koop de volgende keer gewoon in een winkel waar je woont laat de mensen in winkels ook wat verdienen

Heb mn dekbedovertrek ook niet gekregen maar had m besteld met afterpay. Krijg ook op geen enkele manier contact. Bellen, mailen Facebook.

Dit geldt ook voor KoopJeDeal, tijd voor de Belbus. Koop er nooit meer! Zouden die dekbedden van hun ook bij Neckerman vandaan komen?. Wacht al 60 dagen op levering en krijg mijn geld niet terug!

En dan met z'n allen ook klagen dat er zo veel winkelpanden leeg staan! Hoe vaak willen we nog bedonderd worden door webwinkels?

Kindertoneelstuk

 

Commentaren

Gewoon de hond gezellig op de bank, flauwekul al dat afleren..hond is een roedeldier dus ook lekker mee naar bed.??

Onze Mechelaar wist dat hij alleen op de bank mocht als zijn kleed erop lag.Dus kwam de slimmerd altijd zelf met zijn kleed aangesjouwd ?.Gezellig kroelen op de bank,altijd goed.

Wij vragen altijd of we even naast hun mogen zitten ha ha

Mijn vrouw ligt in de mand en me hond naast me op de bank?? pure onzin dat een hond niet op de bank mag mijn hond is net zo belangrijk als me vrouw en kind!

Mag gewoon is gezellig wij liggen toch ook niet op de grond

Dieren horen (hier) niet op de bank maar hebben hun eigen plekje. Gewoon vanaf het begin zo geleerd door consequent te zijn en het is nooit een probleem geweest.

Ik vind het juist zo gezellig als ze op de bank liggen

Van mij mag Bink lekker op de bank liggen. Als er vuile pootjes op staan, dan haal ik er even een lapje overheen.

Ik wou dat mijn hondje nog naast mij op de bank lag te knorren ???

Hij mag op de bank maar niet als die zo thuiskomt na de wandeling ?

Hij hoeft hier niks af te leren. Niks zo gezellig als een lieve hond die lekker naast je ligt te snurken. ❤️?‍♀️

Veel te gezellig op de bank en het mag van ons wij roepen Nozem vaak ....kom maar bij ons zitten omdat we het gezellig vinden ♡

Die van ons mag lekker op de bank. Er ligt voor haar een eigen kleedje op waar ze ook dankbaar gebruik van maakt. Geen kleedje bij bv een feestje thuis dan komt ze ook niet op de bank.

Zie het probleem niet 🙂 Gezellig. Zijn ze vies, kennen ze keurig het commando 'pootjes vies, mand'

Tjongejonge, ik zit nu op dit moment met 5 honden op de bank, gezellig hoor ?????

Veel te gezellig hoor, lekker je hond op de bank.

Hier mag de hond gewoon op de bank . Vindt gezellig dat ze naast mij slaapt

Gewoon doen of je weggaat .deur hart dicht doen even wachten en dan luid binnenkomen en straffen als hij op de bank ligt hooft maar een paar keer komen ze er niet weer op hoor

je kunt toch ook gewoon een plaid neerleggen. Mijn hond ligt altijd op de bank met een dekentje onder.

Leer je ze dat na 12 jaar nog af? ( ivm nieuwe bank)

Ik heb op de bank en stoelen beschermers liggen zijn deze vies gewoon wassen klaar

Ik had ooit een boxer, die snachts gewoon alle bariere op de grond kletterde. Wat we ook verzonnen zelfs stoelen uit de keuken op de bank gelegd, lagen we net in bed kleddurm de stoel er af en ik er op.

Onze hond lag altijd lekker op de bank dan gingen wij af en toe gewoon op de grond zitten ??

Mijn honden hebben een bench met lekker zacht kussen vanaf pup leren in de bench dan heb je er geen last mee

Lekker bedje voor de hond maken we hadden lattenbodem doorgezaagd en daar een schuimmatras met mooie hoezen erom die je kon uitwassen en daar lag hij prinsheerlijk op

+ Meer commentaren

De iPhone heeft ontzettend veel functies, maar een paar daarvan zijn niet zo bekend. We hebben 6 vrij onbekende functies van de iPhone voor je op een rijtje gezet! Lees de tips hier → http://bit.ly/6functiesiPhone

 

Commentaren

Jeroen Snoeren Mirthe Snoeren Renske Volder

kan je er ook mee telefoneren? 😉

Lianne van der Linden

Hans Huibers

Katya Hagenaars

Djille Dam

Sven Oortwijn

Alya Bogers

André Beckers

Wilfred Den Ouden

Theo Swinkels

Willem, pt 2 ?

Wess Maas

Roy Zandstra Merel Zandstra Fleur Zandstra Esmée Zandstra

 

Commentaren

Prima maar gebruik geen schoonmaakazijn want die tasten de rubbers aan, natuur azijn is beter en zachter voor de rubbers!!!

Leuk maar witte azijn is beter en als je bij elke was een hoeveelheid witte azijn doet is je was zacht en je machine schoon. Ik doe dat al menig jaar! 🙂

Een lege trommel met een vaatwastablet op 95 graden kan ook.

Gewoon een klein scheutje witte huishoudazijn bij iedere wasbeurt. Doe ik al jaren.

kalk stinkt niet, het is het vet wat achterblijft. Beetje soda erin en draaien op 90 graden

Ik doe bij iedere wasbeurd een scheutje Natuurazijn (ietsje beter voor het milieu). Ik doe dan minder wasmiddel in het dopje dan aanbevolen dat vul ik aan met Natuurazijn giet het in het bakje en doe er daarna nog een volle dop bij. Kleding blijft mooier, het word zachter en je houd je machiene schoon en je rubbers blijven heel als je Natuurazijn gebruikt.

Ik heb mijn wasmachine nog nooit ontkalkt inmiddels 25 jaar oud en hij draait 3x per week

Inplaats van wasverzachter

Schoonmaakazijn laat bepaalde onderdelen oxideren. Dat wil je niet. Dus Natuur azijn!!!!

zo oud wist ik allang

Ik doe bij iedere was Calgon dat blauwe spul Mn Siemens Al 16 jaar oud probleemloos

Ik gebruik nooit wasverzachter dit is funest voor de wasmachine en droger deze wordt "vettig" altijd een scheutje huis tuin en keuken azijn doe ik al jaren

1x in de maand een lege trommel draaien met een schepje soda in de trommel en een vol wasverzachterbakje met natuurazijn, dan op 90 graden zonder centrifugeren. Ben je ook gelijk van je wasluis af.

Ik gooi er wasmachine reiniger in 1x per maand. Werkt goed. Lege trommel, 90graden en daarna filter etc schoonmaken

doe ik al tig jaren en met de was goed mee

Iedere Nederlander betaald zich scheel aan boodschappen dit jaar, rechten van iedere Nederlander worden met de dag slechter en we gaan het hebben over hoe houd je de wasmachine schoon ????

bij de was? dus dan heb je de kalkresten in je kleding

Is dat nodig? Ik was al tien jaar eens per week kookwas en mijn eerste wasmachine overleed doordat de trommel er los in ging halen. Maar ach, toen was hij al vijftien jaar. ?

Azijn ontkalkt pas bij 100 graden.

Wasmachinemonteur. Proffessioneel, veilig en goed.

dat enige wat een luchtje kan verspreiden is de bak waar je het waspoeder / wasverzachter in doet. Doe ik elke maand schoonmaken - geen geurtjes 🙂 en het is bewezen dat je geen dure ontkalker moet kopen is absoluut niet nodig. Ik was al meer dan 40 jaar en mijn wasmachine heeft nog nooit last van kalk gehad.

Ik doe bij elke was een scheutje natuurazijn. Ruik je niets van, houdt je machine goed en de was zacht!

Beter is een keer per maand een kopje NATUUR-azijn in de wasmachine te doen en de machine leeg te laten draaien op 90gr. Dit heb ik van een monteur.

Advies van de verkopers is absoluut geen azijn te gebruiken, ook geen natuurazijn. Beter is af en toe een kookwas draaien met lege trommel.

Gewoon soda op 90 graden met een paar handdoeken draaien . Nooit geen schoonmaak azijn droogt je rubber en het draaimeganisme van je trommel uit Zo doe ik het al jaren, en geen vloeibaar wasmiddel gebruiken, beter gewoon waspoeder dat smeert meteen je trommel en nooit geen vies rubber ( advies van de fabrikant AEG ) ....

+ Meer commentaren

Oproep: Veel mensen willen nog graag met contant geld betalen. Maar dat wordt steeds moeilijker aangezien het bij steeds minder plekken kan. 

Ken jij plekken, zoals overheidsgebouwen, sportscholen of apotheken waar je niet meer met contant geld kunt betalen? Dan horen we het graag! Mail de naam van de plek én in welke gemeente het is naar kassa@bnnvara.nl. Stuur ook je telefoonnummer mee waarop je overdag bereikbaar bent. Of deel het hieronder in de comments!

 

Commentaren

Als ik ergens niet met cash kan betalen, ga ik er niet meer heen .We moeten ze het laten voelen vind ik

Ik vind het raar dat dit kan. Zolang contant geld en wettig betaalmiddel is moet je overal ermee kunnen betalen.

hoezo comments ??? heet in het Nederlands gewoon OPMERKING toch ??? .

Ik vind dat pinnen in winkels voor dagelijkse boodschappen verboden moet worden. Met contant weet je veel beter wat je uitgegeven hebt en wat je nog over hebt Nibud adviseert ook om contant te betalen als je gaat shoppen

Ik vind dat dat wettelijk vast gesteld moet worden dat men recht heeft om contant te betalen en als een bedrijf of winkel dat weigert dat ze dan een boete krijgen. Want het is een wettelijke betaalmiddel

Ik vind het wel goed dat het monopoly papier verdwijnt. We trekken meer met plastic. Straks heb je een chip onderhuids waar je deuren mee opent. Betaald. En zelfs kunt identificeren. Ga met je tijd mee. Onarm de techniek.

In veel bedrijfsrestaurants kan je enkel pinnen. Ik vind het overigens een prima zaak dat contant geld verdwijnt ??

Apotheek lindenheuvel te geleen vind het niet kunnen contant geld is een wettig betaalmiddel er zijn mensen die leefgeld krijgen en daar dan mee moeten betalen en dan niks op de bank hebben om te pinnen dus moeten hun de nodige medicijnen dan maar niet kunnen krijgen slaat toch op niks

Zo leert toch niemand de waarde van geld meer? Vooral sparen was voor de kinderen een stimulans om voor iets te moeten sparen.

Bij apotheek Groot Driene in Hengelo ov kun jij niet contant betalen.

Ik betaal altijd cash, nog geen winkel tegengekomen waar dat niet kan, en kan het niet, dan kom ik er ook niet

Zelfs de pin automaat van Rabobank kun je alleen maar 50 euro pinnen. Niks geen klein bedrag, doen ze allemaal expres

Stel dat je pas defect is hoe betaal je dan!! Of storing , hadden wij in Mellau,Bizau, wegens storing !!Zeggen ze gaat u maar ff naar de bank om ?? dussss ?moet gewoon blijven ?!! Want met storing of wat als je pas stuk is/gaat/gestolen enz..

Bussen/openbaar vervoer. Heel irritant. Arriva en Qbuzz bijvoorbeeld in Dordrecht. Helemaal vervelend voor de toerist of als je als 13 jarige denkt, fiets gejat ik pak de bus en je hebt enkel vijf euro op zak. En dan kan je niet mee omdat je geen pinpas heb!!?

wettig betaal middel, maar ik weet wel waar de schoen wringt . ze zijn bang dat iedereen zijn geld van de bank afhaalt en dan klappen de banken dus zijn ze nergens meer

Gelukkig kan er in mijn bedrijfskantine alleen met contant geld betaald worden... dan verleer je het tenminste niet ?

Het verkleint ook de kans op overvallen dus ik ben voor. Weg met dat geld.

Gemeen te Rotterdam is toen op de vingers getikt, contant geld is toch echt wettelijk betaalmiddel

Bij ons in de straat zijn veel pinautomaten weggehaald. Voor de dichtstbijzijnde moet je een eind lopen. En dat is zo een raar nieuw apparaat dat het 9/10de keer niet doet... Frustraties.

Contant geld halen bij de pin kun je bijna niet en gemeente huis alleen pinnen volgens mij.

Als ik niet met cash kan betalen ga ik weg en er niet meer heen! De winkel bepaalt niet hoe ik betaal zij moeten 2 keuzes accepteren.

En wat denk je van contant geld storten bij de bank? Ook daar hangt een prijskaartje aan. NIETS VOOR NIETS EN WEINIG VOOR EEN BEETJE! ??

Stadhuis in zoetermeer, wordt je ook verplicht tot pinnen....?

Lucky's bowlen in warmond heb ik onlangs ervaren, maar ook Gemeente Leiden is alleen met pin. Zo ook een aantal winkeltjes in de binnenstad. Onder het mom van veiligheid voor de werknemers is mij verteld.

+ Meer commentaren

Kassa vroeg naar jullie vragen over online veiligheid. Hoe kan je bijvoorbeeld anonieme zoekopdrachten uitvoeren en hoe werkt VPN? Lees hier de vragen en antwoorden → http://bit.ly/tien-cybersecurity-vragen-beantwoord

 

Commentaren

Anoniem surfen kan je bij Mozilla [ Firefox ] heel makkelijk doen door het menu rechts in je browser te openen en de optie Nieuw privévenster te selecteren