De NOS legt op deze site verantwoording af over haar journalistieke keuzes, al dan niet ingegeven door de reacties van ons publiek via de sociale media en andere kanalen. Transparantie betrachten doen we ook door het plaatsen van berichten van de NPO-Ombudsman.

7 uur geleden

NOS

Na de definitieve val van het kalifaat van IS, wordt steeds meer duidelijk over de impact op de levens van mensen die niet als moslim in het gebied leefden. Zoals dat van Jezidi-vrouwen die de laatste jaren als slaven werden verhandeld door IS. ... Zie meerZie minder

 

Commentaren

Gekkies.

Dat zeggen ze nu allemaal

Koerden hebben ISIS met de grond gelijk gemaakt !!!!!!!

Religie brengt zoveel goeds. *AHUM* www.ex-moslims.nl

Triest

?

Idioten....

Zieke geesten.

Hou toch op om IS te koppelen aan Islam.... Er is niks Islams aan...IS is een grote ziekte die afgemaakt dient te worden... Religie is hier ver van af!.

Definitieve val? Dat volk zit nu verspreid door, iig, heel europa om daar aan te sterken en verder te gaan.

Alsof IS’ers moslim zijn.

En wij halen daar dan de dokters, ondernemers en bestuurders weg. Als er iemand behoefte heeft aan werkende mensen zijn deze achterblijvers het wel. Deze mensen moeten geholpen worden.

IS staat in verhouding tot de islam als hooligans tot voetbal: religie is bijzaak, macht en geweld de hoofdmoot.

maak je borst maar nat ?‍♂️ https://www.facebook.com/326683984410/posts/10157644230159411?sfns=mo

Jaja en gij geloofd dat sjonge wat zijn we zielig!!!

Wat een viese vuile huichelaar zijn jullie bij NOS. Al 1000 jaren leven de yezidis met moslims daar. Sinds de opkomst van isis dat gesteund werd door het westen. ( jullie noemen ze rebellen)voor de oorlog in irak syrie libie was het daar gewoon rustig. Mensen leefden in vrede. Voor de creatie van israel leefden de palestijnse moslim en christenen samen met joden. Volgens NOS is Assad fout. Isis is fout. Islam is fout. Wie is goed dan?? Olie? Gas? Wapenverkoop?

Misschien krijgen ze nu rust, nu dat verslagen is.

IS..our best friends in proxy wars...mede mogelijk gemaakt door USA/Israel en de vriendjes in het westen.

Geen gezicht zichtbaar = gelijk niet serieus te nemen!

Hou toch op om IS te koppelen aan Islam.... Er is niks Islams aan...IS is een grote ziekte die afgemaakt dient te worden... Religie is hier ver van af!.

https://on.rt.com/9qsk

Ik hoop dat de AIVD en MIVD de reacties hier ook leest.

???

IS heeft veel meer het leven van moslims kapotgemaakt, naast het moorden van deze mensen, dan niet-moslims. Zowel in het Midden-Oosten als in Europa.

Die vrouw heeft het over hun dorp, Kocho in Irak. Ik heb toevallig net het boek "Het meisje dat van IS won" van Farida Khalaf gelezen, ook een meisje dat ontvoerd en verkocht is aan IS, net als het meisje en de moeder in dit interview en ook afkomstig uit het dorpje Kocho. Een zeer goed leesbaar boek over haar gewone jeugd met een vader, moeder, en vier broers - Farida is de enige dochter. Ze gaat naar school, kan goed leren en wil wiskunde gaan studeren. Tot op haar 18e het dorp overvallen wordt door IS... en Farida op de slavenmarkt terecht komt. Onvoorstelbaar, wat deze vrouwen hebben meegemaakt.

+ Meer commentaren

8 uur geleden

NOS

In Rome stond gisteravond een bijzondere wedstrijd gepland. Het nationale team van Vaticaanstad speelde weer eens een oefenwedstrijd. Dat gebeurt niet vaak, dus onze correspondent Mustafa Marghadi ging kijken. ... Zie meerZie minder

 

Commentaren

Laat wel goed zien wat een scam dat hele voetbal is. De kerk hoopt nu ook wat centen ermee te verdienen en het houd haat in stand dus is het goed voor religie.

1 keeper & 10 mandekkers

Louise Arnoldussen

Kay Smeijer ?

Rick Martens zullen wel tegen het jeugdelftal spelen.

Ivan van Ouwerkerk

Bianca Hobbelink

Lucas Derks

Willem Elgersma Mets Elgersma zie hier het pauselijke voetbalteam ??

https://www.facebook.com/100006290865583/posts/2372904622929210?sfns=mo Jullie moeten kijken wat doet de moslims tegen christenen in Nigeria

Onze lichamen zijn de tempels waar De Heilige Geest in woont, dat lichaam kan je via sport (geestelijk) soepel houden! ?

Marjo Jansen-Meester

Thomas Saris

Wouter Jansen

Clemens Westerhof (ooit beschuldigd van seksueel misbruik minderjarigen) is zeker de bondscoach???

Jessy Grootveld

Rianne Timmers

Kris Hooijen

Bjorn Wind en stond je basis ??

Kees Bakker

Emiel

Jim

https://www.taxeco.nl/wp-content/uploads/2019/03/Persbericht.22maart2019.TaXeCo.pdf

Tom Braakhekke