3 dagen geleden

Radar

'Notified body's, CE-keurmerken, barcodering... Ik vond het allemaal heel technisch en ambtelijk, en ik dacht: waar gaat het nu eigenlijk over? Als je dan de uitzending van Radar bekijkt, dan zie je: het gaat hier over mensen.' Kamerleden stelden vragen naar aanleiding van de Implant Files: https://radar.avrotros.nl/nieuws/item/… ... Zie meerZie minder

 

Commentaren

Goed dat er wat aandacht wordt gegeven in de tweede kamer .Het is nog te weinig ,maar beter dan niets.

Hoeveel mensen horen in de kamer

Zie een zogoed als lege 2e kamer... partijen laten hiermee wel zien dat de gezondheid/veiligheid van patiënten geen belangrijk onderwerp is. Met andere woorden... het zal hen een rotzorg zijn!

Wat, mijns inziens, bijna nog schokkender is! Er zitten maar amper 10 gasten in die kamer, terwijl er toch plek zou moeten zijn voor een kleine 150. Men geeft, denk ik, hier ook wer mee aan dat het niet zo belangrijk gevonden word. Of zie ik het heer niet helemaal goed.

Reorganiseren. Den haag op de schop. De provincie en gemeente huizen allemaal schoon schip. Reorganisatie in de rechtbank. Bij het ggz . Marktwerking uit de zorg halen. Want geld gaat overal naar toe. Behalve die het nodig hebben!!! Ik pleit voor psychisch onderzoek van alle ambtenaren!! En verplichte cursus communicatie!! En aparte cursus. luisteren is minder zeggen meer bereiken!! Bla bla bla mensen wat ben ik zat van de gang van zaken!!! Het moet Anders!!!

Radar ik bent ongelovelijke trots dat jullie de daadkracht hebben om nog een Klein/grote vinger in de pap hebben... Mijn dank.???

Kunnen ze niet gewoon met ze zessen aan een tafeltje in de kantine gaan zitten

zelfs sinaasappelnetjes worden goed gekeurd

Tegen wie praten die mensen ? Ik zie alleen lege stoelen!

Lang leve het EU keurmerk En ook lekker volle zalen daar in het binnenhof Schandalig ze moeten zich schamen,het gaat om mensenlevens, en de bewijzen liggen er Kabinet treed op!!!!!!

ik zelf ben invalide en ziek geworden na het zetten van een implantaat, zijnde bekkenbodemmatje. Het is zo belangrijk dat hier nu aandacht voor komt en het door gedrongen is tot in Den- haag. Hoop al zeven jaar lang dat ik de hulp krijg door de geleden schade die ik heb opgelopen hier door. In plaats van leuke dingen te gaan doen, gaat al mijn geld daar naar toe. En dit voelt zo oneerlijk!!! Mijn verhaal is te lezen online, anita(57) geopereerd aan verzakkingen.

Het matje bij de operatie van een liesbreuk hoe zit het daar mee.

eigenlijk schandalig dat het ook allemaal zo lang moet duren, en dan de kosten voor alle onderzoeken achteraf, stop maar vol met troep, dankzij Radar worden er kamervragen gesteld, maar verder.. Top Radar, ook via jullie nieuwsbrief de vervuilde medicijnen kunnen laten vervangen.

Goh ja wát een belangstelling vanuit de politiek. Lege stoelen. Hoeft er niemand te werken??

Lullen tegen een lege zaal gezondheid weegt niet zo zwaar maar wel elke maand een vermogen aan belasting geld als salaris opstrijken niet zo gek dat FVD zoveel stemmen binnen haalt het voorbeeld zie je hier alweer

Wat te denken van schade aan ogen door implantlenzen (refractiechirurgie)? Miljoenenindustrie. Ook nog eens niet medisch noodzakelijk. Risico's en complicaties worden liever niet vooraf besproken is mijn ervaring. Blijvende schade aan mijn oog en blij dat ik met bril weer kan xirn. Helaas moeten concluderen dat ik niet het enige slachtoffer ben. Alles draait om geld helaas

Het is om te ?? er wordt geen actie ondernomen,maar ja door wie?, diegenefie in de zaal zitten?

Je hebt natuurlijk mensen die op een bepaald project zitten, niet iedereen hoeft zich voor hetzelfde in te lezen. Is ook niet logisch! Dus de mensen die hierbij zitten zullen niet bij verkeersaangelegenheden zitten of bij Defensie. Dus als er meer mensen een plek in de kamer hebben des te beter kun je de taken onder elkaar verdelen! Het Euro Parlement is nog erger! Daar mag om mij wel in gesneden worden! Alleen even tekenen om je reisgeld etc. te waarborgen en dan gauw weer weg!

helaas geen ondertiteling voor de auditieve mensen (slechthorenden en doven ) :(

fijn vooruitzicht, moet eigenlijk 2 kunstheupen. lijkt wel of de hele medische wereld alleen nog maar om geld draait vertrouwen heb ik nog weinig

Het is schokkend dat hier verder door de politiek helemaal niets wordt gedaan....de feiten liggen op tafel nota bene!!! Hoe heet dat ook alweer????? Oh ja.....struisvogelpolitiek..... :-(

Freselijk

Lekker druk in de kamer zeg.

zonde van het geld Alleen maar praters en geen luisteraars

Hallo